You are currently viewing Beebiiga on mäletamist väärt: 9 magamata isa räägivad oma pöörastest ja naljakatest lugudest

Beebiiga on mäletamist väärt: 9 magamata isa räägivad oma pöörastest ja naljakatest lugudest

  • Post category:Naljanurk

„Magamatusel võib olla sama efekt inimese ajule nagu terve öö pidutsemisel“, ütleb dr. Harvey Karp. „Uuringud näitavad, et magades pidevalt vähem kui 6 tundi ööpäevas, võib inimese erksust võrrelda purjuspäi autoga sõitmisega.“  

Värsked lapsevanemad peaksid magamise vajalikkust tõsiselt võtma, sest magamatus võib põhjustada tõsiseid terviseprobleeme! Samas ei saa eitada, et magamatusega võib kaasneda ka tõsiselt naljakaid olukordi..

Järgnevad reaalsed juhtumid näitavad, et magamatus võib panna väsinud isad tegema päris pööraseid asju:   

Helistasid uksekella?

Läksin kell 3 öösel aluspesus välisuksele, sest mulle tundus, et toas ringi jooksvate kasside hääl on meie lapsehoidja, kes välisuksele koputab. Minu õnneks ei olnud ukse taga kedagi – Drew, 32.

Eksitus lutiga

Ma olin nii üleväsinud, et panin beebi luti oma naisele suhu, kui ta palus selle endale ulatada. Õnneks oli mu naine sama väsinud ning ta võttis selle vastu ilma küsimusi esitamata – Matt, 31

Ooowwwiiiii!

Üsna tihti unustasin avada meie magamistoa ukse, et minna nutvat beebit lohutama. Uksega kokkupõrke heli tugevus oli üsna muljetavaldav – Ari, 33

Mõistatus..mis tegelikult ei olnudki mõistatus

Esimesel ööl, kui olime haiglas, hakkas meie poeg nutma. Ma hüppasin voodist püsti, komistasin üle enda ja naise koti ning lõpuks, kui olin taas tasakaalu saavutanud, vaatasin hälli ning hakkasin karjuma, sest beebi oli kadunud. Õnneks oli mu naine ta juba enda juurde jõudnud võtta – Steve, 29.

Üllatus!

Kord, kui olin väga üleväsinud, siis kallasin oma näljasele koerale toidu otse jooginõusse, mis oli ääreni veega täidetud. Keegi ei olnud vaimustatud – koer kõige vähem – Jamoe, 30.

Mähkme katastroof

Püüdsin keset ööd wc potist alla loputada oma 8 nädala vanuse beebi mähet – selle asemel, et seda prügikasti visata. Olin üleval tunde, et kogu segadus ära koristada – Eric, 30.

Isad armastavad kleeplinti!

Kord mässisin meeleheitlikult oma poja beebide magamiskoti sisse, et ta natukenegi rahuneks ja meie magada saaksime. Nagu alati, hakkas ta magamiskotist välja rabelema.. Ma võtsin kleeplindi ja teipisin sellega nii, et magamiskott kinni püsiks. Imekombel see toimis ning saime natukene puhata – Mike, 35.

Veidi vürtsi

Ühel ööl tekkis mul joogijanu ning tahtsin klaasikest vett. Läksin veeautomaadi juurde ja vajutasin nuppu, et klaas täita. Ühtäkki tundsin jääkülma vett oma jalgadel ning sain aru, et ma üritasin maitseaine topsikut veega täita. Olin avanud maitseainete kapi, valinud sealt küüslaugusoola topsi ning hakanud seda veega täitma.. – John.

Ei ole paremat kohta kui…kodu?

Panin kord enda tütart magama ning istusin seejärel diivanile, et silmi puhata. Mu naine tuli elutuppa ning kutsus mind voodisse magama. Ma haarasin auto võtmed ja valmistusin ära sõitmiseks. Mu naine jooksis õue ning küsis, mida kuradit ma teen? Vastasin, et lähen koju.. – Aaron, 32.

close

10%

Sooduskupong sulle! 🎁

Liitu uudiskirjaga ja kingime sulle -10% sooduskoodi!

Uudiskirjaga liitujatega jagame igakuiseid eripakkumisi ning hoiame kursis uusimate toodetega.